Altijd goed besteed

Over ons

Over QRado Social Gift Card

QRado is een samenvoeging van de woorden QR-code en kADO. Het maakt duidelijk dat QRado een volledig digitale kadobon is.

QRado.nl Social Gift Card is een nieuw soort kadobon. Die je bij steeds meer soorten bedrijven kunt inleveren. Je koopt, krijgt, bewaart QRado’s gewoon in je email en/of je telefoon, je hebt hem dus ALTIJD bij je! Wij hebben het verdienmodel van de "ouderwetse" kadobonnen eens goed bekeken en verworpen.

Er bestaan al heel veel kadobonnen in alle soorten en maten voor vele doelen. Deze hopen allemaal dat de verkochte kadobon niet gaat worden ingeleverd, want dat is volle winst! Wij van QRado.nl vinden dat vooral héél jammer.

Wij van QRado.nl vinden het vreemd wanneer je iemand een kadobon geeft en hij niet, op tijd, wordt ingeleverd de uitgever van de bon er mee aan de haal gaat. Hier komt nog eens bovenop dat wanneer jij de kadobon uit geeft een acceptant ook nog eens enorm veel provisie moet afdragen. Dit betekent dus dat in beide gevallen er geen winnaar is dan alleen de uitgever van de bon.

En wat blijkt; het kan anders!

Qrado Social Gift Card kent geen diepe zakken waar verlopen kadobonnen in verdwijnen. In tegendeel, wanneer bij QRado een bon verloopt, laten wij je weten dat je geld naar jouw goede doel is gestort! Een QRado is dus altijd goed besteed

Koop je een QRado.nl Social Gift Card, heb je géén standaard waarden om te geven, je geeft gewoon exact wat je wilt geven. Iemand die 21 wordt, geeft je gewoon €21,21! Gewoon omdat het kan! Je geeft ook zelf aan hoelang je Qrado geldig is (tussen 1 maand en 2 jaar) is het dan niet besteed, gaat je kado volledig naar het goede doel dat jij hebt uitgezocht uit onze lijst van ruim 140 ANBI gecertificeerde goede doelen. Ook als je QRado wél wordt uitgegeven vraagt onze acceptant of jij een bedankje mag krijgen. Dat vinden wij sociaal.

Je kado blijft dus altijd een kado bij QRado.nl Social Gift Card!!

En voor (toekomstige) acceptanten is QRado.nl Social Gift Card óók goed. Je betaald géén aanmeldkosten, géén abonnementskosten, en vooral géén provisies!! Er zijn géén verborgen kosten of abonnementen.Qrado geven

Wie maak jij blij?

Maak nu eenvoudig jouw QRado kadobon!