Altijd goed besteed
InkStore
Inkt & T-shirts bedrukken

Een cartridge kopen bij Inkstore

Hier bij Inkstore vind je diverse goedkope cartridges van hoge kwaliteit geschikt voor allerlei vooraanstaande printermerken. Dat maakt ons hét adres als het om een cartridge kopen in Roosendaal gaat! Bovendien voorzien we jou van uitstekende, persoonlijke service en hebben we je nog veel meer te bieden dan inktcartridges alleen.

Inktpatronen van SecondLife-inktjets

Hoofdleverancier van Inkstore is SecondLife-inktjets, een merk waar wij zelf zeer tevreden over zijn en waar we dan ook echt achter staan. SecondLife-inktjets cartridges passen in de meeste veelgebruikte printers (HP, Brother, Epson, Canon), werken altijd en geven weinig tot geen storingen. Veel beter én goedkoper dan de standaard inktpatronen van Canon, inktpatronen van HP, of inktjet- of tonercartridges van een ander merk dus! Daarbij krijg je steevast een goede garantie op de producten. Is er toch iets mis met de cartridge voor jouw HP, Canon, Brother of Epson? Kom er dan gerust mee terug naar de winkel en wij zorgen dat jij een nieuw, goed exemplaar krijgt. Overigens kun je bij ons natuurlijk eveneens inktcartridges kopen van andere merken.

Altijd persoonlijke service

Inkt kopen is iets wat veel mensen tegenwoordig online doen, maar in dat geval is het moeilijk te bepalen of je echt de goede cartridges in huis haalt. Daarom kun je voor een cartridge kopen veel beter naar een fysieke winkel komen. Bij Inkstore kun je te allen tijde rekenen op persoonlijke en deskundige service. Dankzij onze expertise op het gebied van inkt en printers kunnen we je voorzien van advies en zorgen we dat jij weer tevreden en met een goed product huiswaarts keert. Met het oog op deze uitstekende service kun je tevens bij ons terecht voor andere diensten zoals het laten bijvullen van inkt.

T-shirt bedrukken met een eigen design

Particulieren, sportploegen, bedrijven… Iedereen is bij Inkstore van harte welkom als het om een T-shirt bedrukken in Roosendaal gaat! Wij zorgen voor een echt uniek kledingstuk voor jouw garderobe of gelegenheid. Allerlei kleuren, maten en opdrukken zijn mogelijk en wij leveren altijd hoge kwaliteit en een snelle, voordelige en persoonlijke service.

Persoonlijk of zakelijk

Natuurlijk zijn er in de stad en online genoeg adresjes waar je T-shirts kunt kopen, maar voor een echt uniek design is een T-shirt bedrukken de ideale optie. Perfect als er bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, jubileum of andere bijzondere gelegenheid op de planning staat. Of wat dacht je van voor alle leden van jouw sportteam een sportshirt bedrukken? Bedrijfskleding bedrukken is eveneens een optie waar onze bedrukkingsservice uitstekend geschikt voor is – bijvoorbeeld voor logo’s, slogans of bedrijfsnaam. Van XS tot meerdere malen XL en voor kinderen, dames en heren: bij Inkstore kan het allemaal! Overigens kunnen wij tevens andere soorten textiel bedrukken: bijvoorbeeld sweaters, polo’s, en nog veel meer! Wij zorgen dat jij een hoogwaardig en uniek resultaat verkrijgt.

Snel en voordelig

Een shirt bedrukken moet voor iedereen mogelijk zijn. Daarom kost een T-shirt bedrukken bij Inkstore je slechts €9,95 (excl. T-shirt). Bij meerdere exemplaren daalt de prijs zelfs naar €7,50 per stuk! Breng je jouw idee vóór 11:00 uur ’s ochtends? Dan kun je jouw bestelling meestal ’s middags diezelfde dag al ophalen. Bovendien denken wij, met het oog op persoonlijke service, graag met je mee. Zo kun je zelf een T-shirt ontwerpen en dit digitaal aanleveren (via e-mail of USB bijvoorbeeld) of een beroep op ons doen om jou te helpen met het uitzoeken van een geschikte afbeelding of passend lettertype. Daarnaast kun je zelf een kledingstuk aanleveren of jouw te bedrukken shirt bij ons kopen. Op die manier maken wij een T-shirt laten bedrukken wel heel makkelijk, voordelig en laagdrempelig!

Meer weten over hoe kleding bedrukken bij Inkstore in zijn werk gaat? Stap gerust eens binnen in onze winkel in Roosendaal en ontdek de mogelijkheden van onze bedrukservice. Uiteraard kun je evengoed bellen naar 085-0013279 of gebruik maken van het online contactformulier om meer informatie op te vragen. Wij staan je graag te woord!

Contact gegevens

  
   0165 520915
   http://www.123inkstore.nl
   Raadhuisstraat 84, Roosendaal

Geef een InkStore QRado