Altijd goed besteed
Captain Cook's
Grand Pub | Restaurant | Zalen

Uitgaan begint bij Captain Cook’s: Grand Pub, Restaurant, Terras, Zalen.

Bierliefhebbers: we hebben maar liefst 12 verschillende bieren van de tap!

En exclusief voor Roosendaal DUVEL van het vat!

De pub heeft maar liefst 100 zitplaatsen waaronder een chesterfield hoek en de plaatsen aan de imposante bar.

Ook tijdens weekendavonden zal de muziek niet overstemmen zodat het onder genot van een drankje en hapje relaxed vertoeven is.

– heerlijke koffie met ambachtelijk gebak uit eigen keuken

– ontbijt, brunch, lunch

– (verwarmd) terras

– borrel met hapjes en TAPAS

– ruim 70 speciaalbieren en 4 wisseltapbieren

– minimaal 10 mooie open  wijnen 

Het restaurant is op de 1e etage (lift aanwezig) en heeft een open keuken, waardoor u de enthousiaste keukenbrigade aan het werk ziet.

Wij koken traditioneel met zelfgemaakte soepen en sauzen, alle gerechten worden uitsluitend met verse ingrediënten bereidt. Onze menukaart bevat ruime keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten, met bij elk gerecht ons advies van een speciaalbier. Met het 3 of 4 gangen maandmenu spelen wij in op de seizoensproducten. Dit menu kunt u compleet maken met het wijnarrangement. Onze keuken is dagelijks geopend, tot 22 uur kan er besteld worden van de menukaarten.

Na 22:00 uur kan er in de pub nog wel van de hapjes en tapaskaart besteld worden tot 1 uur voor sluitingstijd.

Captain Cook’s Terras; uniek in Roosendaal, hartje centrum en toch heerlijk relaxed een terrasje doen. Groot beschut terras bij ons in de tuin aan het voetgangersstraatje “Tussen de Markten”. Doordat dit terras op het zuiden is en het in de tuin ligt, is het al bij de eerste zonnestralen heerlijk toeven hier. Ons terras is verwarmd voor de wat frissere momenten. Het is een groot terras met 130 zitplaatsen, ook heel geschikt voor uw lunch of diner.

3 sfeervolle zalen zeer geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Besloten feest, receptie, vergadering, conferentie, cursus of presentatie. Alle 3 de zalen zijn voorzien van airco en draadloos internet. Er zijn diverse opstellingsmogelijkheden, wij stemmen dit graag af op uw wensen.

Contact gegevens

  
   0165599669
   https://captaincooks.nl
   Markt 17, Roosendaal

Geef een Captain Cook's QRado