Altijd goed besteed
Brasserie Lodge Visdonk

Smakelijk genieten bij Lodge Visdonk

 

 

Heel af en toe stuit je op een pareltje, zo’n plek waar alles klopt: de ligging, de sfeer, de inrichting... Bij Lodge Visdonk kun je in een natuurlijke omgeving genieten van een heerlijke lunch of een smaakvol diner in onze grote tuin met veranda of binnen bij de haard. Je wordt gastronomisch in de watten gelegd met de (h)eerlijkste seizoensgerechten. Het is zo’n unieke locatie, gelegen aan de rand van een schitterend natuurgebied, waar al het goede van Brabant samenkomt. Daar wordt gemoedelijkheid gemengd met bourgondisch genieten in een mooi decor. Wat kan een mens zich nog meer wensen?

En over wensen gesproken, wil je een feest organiseren? Is het tijd voor een gezellige bbq met vrienden of stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Lodge Visdonk maakt van alle gelegenheden een geslaagde culinaire en feestelijke dag voor zowel grote als kleine groepen. De Lodge is de perfecte plek voor een gezellige avond en/of middag samen met vrienden, collega’s of familie.

 

 

Voor meer informatie of reserveringen neem gerust contact met ons op: 0165 – 53 66 29. Reserveren is ook mogelijk via onze website www.lodgevisdonk.nl of stuur een mailtje naar info@lodgevisdonk.nl. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur en beschikken over gratis parkeergelegenheid. Volg ons op facebook en instagram voor de laatste nieuwtjes.

 

Wij heten je van Herte welkom!

Team Lodge Visdonk

 

 

Lodge Visdonk
Rozenvendreef 2
4707 PD Roosendaal
0165-536629

 

Contact gegevens

  
   0165 536629
   www.lodgevisdonk.nl
   Rozenvendreef  2, Roosendaal

Geef een Brasserie Lodge Visdonk QRado